Norsk

Fantástico Sur W Sporet Fjellstuer, Camping og Hytter

Torres del Paine – CHILE

Vi ligger langs W Sporet (Circuito W) tursti og på starten av det "Lange" Sporet i Torres del Paine Nasjonalpark i det majestetiske chilenske Patagonia.

Vi befinner oss ved foten av Paine fjellene, hvor elskere av tur- og fjell- livet vil finne vårt overnattingstilbud (Stuer, Hytter og Camping), mat og diverse W SPOR PROGRAMMER i ett av verdens mest berømte friluftsliv reisemål både i Chile og i verden.

Trekking Base Torres, W Sporet, Valle del Francés og Lange Sporet er bare noen få av turstiene man har tilgang til fra våre Fjellstuer. Hver fjellstue har en restaurant som serverer frokost, middag, kveldsmat, drikke og lager matpakker for turene.

Det er også mulig å leie friluftsutstyr som for eksempel soveposer, telt og liggeunderlag.

W Sporet tar i gjennomsnitt 5 dager og 4 netter å gjennomføre og er 64 km langt… Det er nok med en 8 kilo tung ryggsekk med klær og personlige eiendeler for å ta turen. Vi tar oss av overnatting og mat slik at det eneste du trenger å bekymre deg om er å nyte fjellet og stiene som går inimellom de patagoniske fjellmassene.

Vårt hovedkvarter ligger i Torres del Paine og i tillegg har vi ett kontor i byen Puerto Natales, 247 km fra Punta Arenas og 3103 km fra Santiago, der du kan reservere. Hvis du lurer på noe eller har spørsmål kan du kontakte oss gjennom e-postaddressen ventas@fantasticosur.com.

Bli kjent med våre normale, korte og luksus programmer. Du kan bestille ditt opphold i Torres del Paine Nasjonalpark over internett. Besøk Fantástico Sur for mer informasjon.

Bli kjent med Fjellstuene, Camping og Hyttene

Torre Central y Torre Norte Refugios & CampingTorre Central og Torre Norte Fjellstuer & Camping

Ved starten av W Sporet i Las Torres området. Fra dette punktet begynner turen "Base Torres" som går i rettning Los Cuernos og Valle del Francés.

El Chileno Refugio & CampingEl Chileno Fjellstue & Camping

2 timer fra Las Torres området ved stien som går opp mot Base Torres. Herfra kan man dra tilbake til Las Torres eller velge å fortsette mot Los Cuernos.

Los Cuernos Refugio & CampingLos Cuernos Fjellstue & Camping

4,5 timer fra Las Torres området, i "W" Sporets hjerte. Dette er overnattingstedet for enten den andre eller tredje natten avhengig av turprogrammet.

Los Cuernos – CabañasLos Cuernos – Hytter

Ved foten av Los Cuernos del Paine, i det samme området som Los Cuernos Fjellstue og Camping. 4,5 timers gåtur fra Las Torres området.

Camping SerónSerón Camping

4 timers gåtur fra Las Torres området. Befinner seg i den Østre delen av Parken og er startpunktet til det Lange Sporet "O".

Åpnings- og Stengetider for Fantástico Sur Fjellstuer 2012 – 2013

Dette er bare referanse datoer og kan gjennomgå forandringer. Dette vil bli oppdatert og meldet fra i god tid.