Nederlandse

Fantástico Sur “Refugios”, Campingsen Huttenbij de “W”-route

Torres del Paine – CHILi

Onze accommodaties liggen langs het trekking pad van de“W”-route en aan het begin van de route voor het Circuito Largo (lange route) in het Nationale Park Torres del Paine in het majestueuze Chileens Patagonië.

Onze accommodaties liggen ​​aan de voet van de PaineMassif, waar liefhebbers voor trekking en het leven in de bergengebruik kunnen maken van onze accommodatie diensten (Huisjes, Bergaccommodaties en Camping), eetgelegenheden en PROGRAMMA ALTERNATIEVEN VOOR DE “W”-ROUTE, op een van de meest beroemde trekking bestemmingen van Chili en de wereld.

Trekking Base Torres, de “W”-route, de Valle del Francésen de Lange route, zijn slechts een aantal van de trekking routes die gevolgd kunnen worden vanuit onze “Refugios” in de bergen.

Elke bergaccommodatie heeft een restaurant, waar ontbijt, lunch, diner, drankjes en afhaalmaaltijden voor tijdens de reisworden geserveerd. Het is ook mogelijk om apparatuur te huren om van de natuur te genieten, zoals slaapzakken, tenten en matrassen.

De“W”-route heeft een gemiddelde duur van 5 dagen, 4 nachten en 62 km aan paden… Een rugzak van 8 kilo met kleding en persoonlijke spullen is voldoende om het circuit te volgen, want bij ons kunt u gebruik maken van logies en maaltijden, en het enige waar u zich zorgen om hoeft te maken is om te genieten van de bergen en de paden die door de PatagonischeBerggroep lopen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Torres del Paine en we hebben ook een boekingskantoor in de stad Puerto Natales, op 247km van PuntaArenasen 3103km van Santiago de Chile. Als u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres ventas@fantasticosur.com .

Maak kennis met onze vaste-, korte- en luxeprogramma’s. U kunt uw verblijf inhet Nationale Park Torres del Paineonline boeken.

Bezoek FantásticoSurvoor meer informatie.

Torre Central y Torre Norte Refugios & CampingTorre Central y Torre Norte Refugios & Camping

Gelegenaan het begin van de “W”-route in het gebied Las Torres. Vanaf daar volgt u de route “Base Towers”, en gaat u vervolgens verder naar Los Cuernosen Valle del Francés.

El Chileno Refugio & CampingEl Chileno Refugio & Camping

El Chileno ligt op een tocht van 2 uur van het gebied van Las Torres, op het opwaartse pad naar Base Torres. Vanaf dit gebied kan men terugkeren naar Sector Las Torres of verder trekken in de richting van Los Cuernos.

Los Cuernos Refugio & CampingLos Cuernos Refugio & Camping

Gelegen op 4,5 uur wandelen vanaf Las Torres, ligt Los Cuernos in het hart van de “W”-route en afhankelijk van de route kan hier men hier op de tweede of derde nacht overnachten.

Los Cuernos – CabañasLos Cuernos – Cabañas

Gelegen aan de voet van Los Cuernosdel Paine, in hetzelfde gebied waar de Refugioy Camping Los Cuernos ligt, op 4,5 uur wandelen van het gebied Las Torres.

Camping SerónCamping Serón

Deze camping ligt op een tocht van 4 uur van het gebied van Las Torres, in de oostelijke sector van het park, waar de Circuito Largo (lange route) en de “O”-route beginnen.

Openings- en sluitingstijden van de RefugiosFantásticoSur 2012 – 2013

De genoemde data zijn indicatief en kunnen gewijzigd worden, deze informatie zal indien nodig geactualiseerd en bijgehouden worden.