Dansk

Fantástico Sur Vandrehjem, camping og hytter Circuito W ruten.

Torres del Paine – CHILE

Vi er beliggende langs trekkingruten Circuito W i begyndelsen af Circuito “Largo” ruten i nationalparken Parque Nacional Torres del Paine i den majestætiske chilenske del af Patagonien.

Vi er ydermere beliggende i udkanten af Macizo Paine, og her har entusiastiske vandrere og bjergbestigere adgang til vores indlogeringsmuligheder (vandrehjem, hytter og camping), fødevarer samt alternative trekkingmuligheder til trekkingprogrammet Circuito W i en af de mest berømte destinationer i Chile og i verden.

Trekking Base Torres, Circuito W, Valle del Francés og Circuito Largo er kun nogle af de trekkingruter, som er mulige at få adgang til fra vores vandrehjem i bjergene.

Hvert vandrehjem har en restaurant, som tilbyder morgenmad, frokost, aftensmad, drikkevarer samt mad til at tage med på vandreturen. Det er også muligt at leje udstyr til udendørsbrug som for eksempel soveposer, telte og liggeunderlag.

Circuito W ruten varer i gennemsnit 5 dage og 4 nætter, og er 71 km lang. Det vil være nok at medbringe en 8 kilos rygsæk med tøj og personlige ting for at gennemføre ruten. Hos os vil du kunne få kost og logi, så det eneste, du behøver at bekymre dig om, er at nyde bjergene og vandreruterne, som befinder sig i det rustikke Patagonien.

Vores hovedkontor er i Torres del Paine, og derudover er det muligt at lave reservationer på vores kontor i byen Puerto Natales, 247 km syd for Punta Arenas og 3103 km fra Santiago. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail til: ventas2@fantastiscosur.com

Kig på vores begrænsede-, standart-, og luksusprogrammer. Du kan reservere dit ophold i nationalparken Parque Nacional Torres del Paine online. Besøg vores hjemmeside Fanstástico Sur for mere information.

Vedrørende vandrehjem i bjergene, camping og hytter

Torre Central y Torre Norte Refugios & Camping"Torre Central" og "Torre Norte" vandrehjem og camping.

Disse befinder sig i begyndelsen af Circuito W ruten i Las Torres området. Herfra starter trekkingruten "Base Torres" og fortsætter derefter mod Los Cuernos og Valle del Francés.

El Chileno Refugio & Camping"El Chileno" vandrehjem og camping.

Beliggende 2 timers trekking fra Las Torres området og befinder sig på opstigningen mod Base Torres. Fra dette sted går man tilbage til området Las Torres eller også fortsætter man mod Los Cuernos.

Los Cuernos Refugio & Camping"Los Cuernos" vandrehjem og camping.

Beliggende 4,5 timers trekking fra Las Torres området og befinder sig i hjertet af Circuito W ruten og her indlogerer man sig den anden eller tredje nat alt efter vandrerutens program.

Los Cuernos – Cabañas"Los Cuernos" hytter

Beliggende i la Base de Los Cuernos del Paine i det samme område som "Los Cuernos vandrehjem og camping"; 4,5 timers trekking fra Las Torres området.

Camping Serón"Serón" camping

Beliggende 4 timers trekking fra Las Torres området og befinder sig i Este del Parque (den østlige del af parken) området og herfra starter Circuito Largo "O" trekkingruten.

Datoer for åbningstider af Fantástico Surs vandrehjem 2012 – 2013

De nævnte datoer er kun vejledende og kan ændre sig, men vi sørger for at informere om eventuelle ændringer.